Ndiqni live ndeshjen Itali 1 - 0 Shqipëri (LIVE)
999 rezultate për

jetď˝n

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}