999 rezultate për

jepeni

PDK kërkon rritje të pagave për mjekët dhe policët, partitë e tjera kundër Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu propozoi në seancën ku po shqyrtohet buxheti i Kosovës që të rri
Komandant Shaqiri ka një thirrje për veteranët: Jepeni pensionin tuaj për FSK-në Xhezair Shaqiri, i njohur në opinion si Komandant Hoxha, ka uruar Kosovën për votimin e projektligjeve që hapin rrugë pë