999 rezultate për

jedlicka

S'do t'a besoni! Ky është shteti më i ri në Ballkan me 470 000 banorë Liberlanda, një territor i papretenduar nga asnjë shtet mes Serbisë dhe Kroacisë, është e vendosur ta çojë rastin e vet
250 mijë veta kanë kërkuar shtetësinë e Liberlandit (FOTO LAJM) Shteti më i vogël në botë vetëm 7 km katrorë është një territor që ndodhet ndërmjet Serbisë e Kroacisë, i cili është the
“Formohet” shteti më i ri në Ballkan Një shtetas çek ka shpallur shtet sovran një territor prej vetëm 7 kilometrash katror, i cili ndodhet ndërmjet Serbisë d