999 rezultate për

italisĂ

Halimi: Transparency in justice, through the digitalisation The minister of Justice, Eduard Halimi, visited today Tirana’s Court of Appeals and the Office of Administration to the
 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}