999 rezultate për

ish-bosit

Arrestohen dy djemtë e ish-bosit të firmave piramidale Pas kërkimit prej disa vitesh, policia tashmë ka arrestuar dy djemtë e Rrapush Xhaferrit, të cilët janë dënuar me 9 dhe