999 rezultate për

inspektoriatet

Ligji i ri anti-duhan, pas 23 gushtit gjoba për duhanpirësit Pas 23 gushtit, të gjitha subjektet private dhe institucionet publike duhe të përgatiten për të mos lejuar askënd të kon