999 rezultate për

ildock

"ILDOCK" pajisja që zgjidh problemin e portës së kufjeve tek iPhone 7 (FOTO LAJM) Deri më sot kanë qarkulluar shumë shaka dhe video të bëra për mungesën e një porte në të cilën mund të vendosën kufjet,n