999 rezultate për

hashemite

Ivanovi niset drejt Jordanisë Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Maja Ivanova, që nga sot, 18
Ndryshon pamja në qendër të Prishtinës, pritet mbreti i Jordanisë (FOTO LAJM) Qendra e qytetit tashmë nga protesta dhe numri i madh i policisë është kthyer në një atmosferë festive, duke pritur mbre