999 rezultate për

gurthemelin

Jahjaga-Jacobson, vendosin gurthemelin e ambasadës së SHBA-së Presidentja, Atifete Jahajga dhe ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Tracey Ann Jacobson kanë vënë gurtheme
Priftërinjtë e duan kishën në Oktis Gurëthemeli për ndërtimin e kishës do të ndodhë deri më 20 shtator, pasi priftërinjtë e Mitropolisë Dibër-Kërçovës janë