999 rezultate për

grurit

Maqedoni, pritet shtrenjtimi i bukës Prodhuesit e miellit dhe bukës janë duke shqyrtuar mundësinë e ngritjes së çmimit të bukës. Ata thonë se ekzistojnë më t
Shqipëria i kërkon ndihmë Rusisë Shqipëria i është drejtuar Rusisë për ndihmë për krizën e grurit që ka prekur vendin. Rusia do t'i akordojë botës sërish