999 rezultate për

gotenna

GoTenna ju pajis me sinjal celular sado larg që të shkoni Një pajisje e quajtur GoTenna është ndërtuar për të gjithë njerëzit e dashuruar pas natyrës dhe shëtitjeve të rrezikshm
Ja pajisja që ju mundëson komunikimin edhe në vende të izoluara nga valët Të shqetësuar kur udhëtoni në zona të veçuara ku nuk ka valë? Kjo pajisje do ju ndihmojë të mos humbisni kontaktin me n