999 rezultate për

godaddy

Në fakt, hackerat nuk kishin sulmuar GoDaddyn Pas dilemave të para disa ditëve me GoDaddy.com, që fillimisht kishte akuzuar sulmet DDoS nga një antarë i gruoit Anonym
SHBA mbyll faqet torrente Faqja Torrent-Finder.com është mbyllur sot nga qeveria e SHBA-ve për shkak të shqetësimeve të pronësisë intelektuale, du
GoDaddy në shitje Kompania më e madhe në botë e shitjes së domainave dhe hostingut, GoDaddy.com është vënë në ankand dhe thuhet të shitet