999 rezultate për

geofilters

Ja si të përdorini Snapchat Geofilters Përdoruesit Snapchat tani mund të krijojnë Geofilters me porosi direkt përmes aplikacionit. Ju mund t'i ndërtoni ato
Snapchat ka një ndryshim të ri dhe shumë interesant Snapchat lancoi funksionin e saj me te ri ‘geofilters’. Përkatësisht jane filtera nepermjet te cileve ti mund te gjes