999 rezultate për

fulbright

Studime në SHBA, ambasada zbulon fushat dhe kriteret e aplikimit Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës pranon aplikimet për vitin akademik 2018-2019 për programin Fulbright për s
Kosova dhe SHBA nënshkruajnë marrëveshjen Fulbright Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli ka njoftuar se të rinjve kosovarë u janë hapur mundësitë për të studiuar në Universite
100 mijë dollarë për programin “Fulbright” Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka marrë vendim për ndarjen e shumës prej 100.000 do