999 rezultate për

firmave

Referendumi kundër Ligjit të Plehrave, fillon mbledhja e firmave në Vlorë Drejtues të Aleances Kundër Importit të Plehrave kane nisur punën për mbledhjen e firmave për referendumin kundër ligjit
AKEP çel tenderin për liçencën e tretë 3G Tenderi për liçencën e tretë 3G është çelur ditën e mërkurë nga Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP)
Mbledhja e firmave, PS mbështet Aleancen Kundër Importit të Mbeturinave Mbledhja e firmave për refendumin që synon të rrëzojë Ligjin e Plehrave, nismë kjo e marrë nga Aleanca Kundër Importit t
AK: Grisni formularët, mos u regjistroni Pak orë pasi ka filluar regjistrimi i popullsisë dhe banesave në vendin tonë Aleanca Kuq e Zi ka bërë sërish thirrje qyt