999 rezultate për

ffm-se

Padi penale ndaj ish-drejtorit të Federatës së Futbollit të Maqedonisë Drejtoria e Policisë Financiare të Prokurorisë Themelore Publike ka ngritur padi penale kundër ish-drejtorit të Federatë
Shkëndija siguron licencën për në Europë Lajmet pozitive në radhët e Shkëndijës nuk kanë të ndalur, pas sigurimit të daljes në arenën ndërkombëtare dhe vazhdimit
Shkëndija i kthehet kryesisë së vjetër Momente të reja rreth Klubit të Futbollit Shkëndija, e cila kthehet në pronësi të kryesisë së vjetër, ligjërisht me pron
FFM zgjedh kryetarin e ri Në kuvendin zgjedhor të Federatës së Futbollit të Maqedonisë (FFM) që u mbajt dje në Ohër kryetar i ri u zgjodh Ilço Geo
Kuvendi e miraton shqipen në FFM, gjykatësi shqiptar e refuzon Gjykatës shqiptar në Gjykatën Administrative në Shkup ka refuzuar pjesën e statutit të ri të Federatës së Futbollit të M