999 rezultate për

faqeve

Facebook fshin 212 profile maqedonase Rrjeti social “Facebook” deklaroi se janë fshirë gjithsej 212 faqe, grupe dhe profile nga Maqedonia dhe Kosova për shkak
Lajm i keq për të fiksuarit pas faqeve por*ogarfike Tashmë, të shohesh përmbajtje pornografike në ëebsite të ndryshme do të jetë më pak anonime se sa më parë. Kjo, pasi
Alarm! Në datat 29 qershor e 1 korrik, i nxehti tropikal rrezikon 6 qarqe Në këto ditë të nxehta vere duhet të një kujdes i veçantë shëndetësor pasi temperaturat e larta mund të rrezikojnë serio
SHBA arreston 900 pedofilë të faqeve me pornografi fëmijërore Afërsisht 900 pedofilë të dyshuar janë arrestuar ose janë përndjekur penalisht në hetimin kundër njërës prej faqeve më t
Pasqyra e shtypit të ditës, 7 tetor 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore, për ditën
Pasqyra e shtypit të ditës, 6 tetor 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore, për ditën
Pasqyra e shtypit të ditës, 5 tetor 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore, për ditën
Pasqyra e shtypit të ditës, 4 tetor 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë,
Pasqyra e shtypit të ditës, 2 tetor 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë,
Pasqyra e shtypit të ditës, 1 tetor 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë,
Pasqyra e shtypit të ditës, 30 Shtator 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë,
Pasqyra e shtypit të ditës, 29 Shtator 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë,
Pasqyra e shtypit të ditës, 28 Shtator 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë,
Pasqyra e shtypit të ditës, 27 Shtator 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë,
Pasqyra e shtypit të ditës, 25 Shtator 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë,
Pasqyra e shtypit të ditës, 24 Shtator 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë,
Pasqyra e shtypit të ditës, 23 Shtator 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në fotogaleri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë, p
Pasqyra e shtypit të ditës, 22 Shtator 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në fotogaleri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë, p
Pasqyra e shtypit të ditës, 21 Shtator 2016 (FOTO LAJM) Të nderuar lexues të Albeu.com në fotogaleri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Tiranë, p
Sulme kibernetike kundrejt faqeve qeveritare Sulmet kibernetike ndaj qeverive dhe bizneseve po bëhen gjithnjë e më të sofistikuara dhe efektive,çdo ditë numërohen me