999 rezultate për

falatko

Reçica kërkon punë për qytetarët e Kosovës në SHBA Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në kuadër të qëndrimit të tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikë