999 rezultate për

factbook

“Shqipëria burim i kanabisit”, Ministria e Brendshme hedh poshtë raportin e CIA-s Raportimi në media se Shqipëria konsiderohet nga CIA amerikane si burimi kryesor për prodhimin e kanabisit në Europë ësh
Kosova me nivel të lartë papunësie Ueb-faqja amerikane për biznes dhe teknologji Business Insider ka analizuar 197 vende për të hartuar Indeksin e Mjerimit
Vendet e mjerimit, Kosova e 9-ta Indeksi i mjerimit, një teori ekonomike e krijuar nga Arthur Orkum, përmbledh papunësinë e një vendi dhe normat e inflac