999 rezultate për

fabianist

Cako: COVID-19 një luftë botërore, Rama është pjestar i shoqërisë "Fabian" Alfred Cako, nga studioja e "360gradë" nga Artur Zheji në RTV Ora, u shpreh se koronavirusi është një luftë botërore dhe