999 rezultate për

fĂmijĂ

Rrëfim tronditës i famijarëve të biznesmenit: Nuk e besonim për lidhjen Familjarët e Sokrat Shanit i cili mbyti të dashurën e tij 36 vite më të re, shprehen të tronditur për ngjarjen. Ata j
Gjorgjiev: Këshilla për çdo aspekt të jetës famijare Zëdhënësi i qeverisë së Maqedonisë Aleksandër Gjorgjiev ka thënë sot për mediat se do të zbatohet një proces kualitativ
Mbeti i vrarë në Gërdec, famijarët kërkojnë dëmshpërblim 200 milion Familjarët e magazinierit të vrarë në fabrikën e Gerdecit Endri Dvorani, nëpërmjet një padie civile kanë kërkuar dëmshpë
 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}