999 rezultate për

evlyn

SHOKUESE/ Prindërit mbajnë foshnjën e pajetë 12 ditë në shtëpi (FOTO LAJM) Një nënë e re 21-vjeçare Charlotte dhe burri i saj Attile, 28 vjeç, kanë dhënë një lajm tronditës për vajzën e tyre. Fos