999 rezultate për

evidentimin

Azil për motive gjakmarrjeje? Tashmë e pamundur për këtë arsye Shpesh shqiptarët kanë arritur të marrin azil për motive gjakmarrjeje por tashmë kjo epokë ka mbaruar. Kjo pasi eshte
Si të dukemi më të gjatë me ndihmën e veshjes (FOTO LAJM) Veshja është një ndër elementët që ndikon në pamjen tonë të jashmtme dhe kombinimi i saj na ndihmon për të qenë më të gj
Përmbytjet, ngrihet grup pune për evidentimin e dëmeve Qeveria miratoi sot ngritjen e grupeve të punës për evidentimin dhe vlerësimin e dëmeve të shkaktuara nga reshjet e shiu