999 rezultate për

etnografik

Brenda shtëpisë ku lindi Enver Hoxha (FOTO-LAJM) Të gjithë kanë dëgjuar për komunizmin dhe sistemin politik që ndërtoi Enver Hoxha por shumë pak dinë për shtëpinë ku lin
Arkiv etnografik i “një bote që po zhduket” (FOTO-LAJM) Fotografi britanik Jimmy Nelson ka udhëtuar nëpër Botë për të vizituar tributë indigjene dhe për të dokumentuar në imazh