999 rezultate për

etanol

Francezët gati të kthejnë verën e pashitur në xhel duarsh Prodhuesit e verës në Francë kanë vendosur që verën që nuk është shitur ta kthejnë në xhel për duar dhe etanol, duke qen
Pinë solucion kozmetik në vend të alkoolit, 49 të vdekur në Rusi Një helmim në masë në Siberi ka çuditur botën mbarë për shkak se viktimat të cilët mendohen të jenë gati 100 kanë pirë s
Çeki, 10 viktima nga vodka vdekjeprurëse Të paktën 12 viktima dhe dhjetra të tjerë në gjendje të rëndë janë regjistruar nga konsumimi i një vodka vdekjeprurëse n