999 rezultate për

esrf

Kujdes! Bërja e një tatuazhit është rrezik shëndetësor Një studim i ri ka zbuluar se grimca të vogla metalike nga gjilpëra e tatuazhit hyjnë në lëkurën tuaj dhe udhëtojnë drej
Bërja e një tatuazhi është rrezik shëndetësor Ngjyra nuk është e vetmja gjë që mbetet kur bëni një tatuazh. Tani, një studim i ri ka zbuluar se grimca të vogla met