999 rezultate për

epidemike

Epidemia e gripit në Kosovë drejt shuarjes Stina e pranverës po ofron dhe me atë edhe gjendja alarmante gripit sezonal në Kosovë ka kaluar. Vetëm në javët e para t
Big Data for Good…Pionieri që parandalon përhapjen e sëmundjeve epidemike Eshtë një program krejt i ri, i vetmi i këtij lloji në botë, që do të aplikohet gjatë këtij viti, së pari në Gana, me që