999 rezultate për

eagle

ALBtelecom and Eagle welcomed the spring at the "Town of Tradition", Elbasan! ALBtelecom has been again the General Sponsor of three-day long “Summer Day” event in Elbasan, the symbol city of this D
ALBtelecom dhe Eagle urojnë mirëseardhjen e pranverës në Elbasan (FOTO LAJM) ALBtelecom ka qenë sërish Sponsor Gjeneral i aktivitetit maratonë prej tre ditësh të “Ditës së Verës” në qytetin simbol
Policia liron qytetarët e marrë peng Tronditja dupolicia ka arritur të shpëtojë personat e marrë peng teks ka vrarë 2 pengmarrësit. Raportohet se 60 perso
4G / LTE – Speed up with ALBtelecom and Eagle Mobile 4G / LTE, IPTV, fixed and mobile services of ALBtelecom and Eagle Mobile were promoted with a gala ceremony held in Tira
4G/LTE, shpejtoni më shumë me ALBtelecom dhe Eagle Mobile 4G/LTE, IPTV, shërbimet fikse dhe celulare të ALBtelecom dhe Eagle Mobile u promovuan me një ceremoni gala të zhvilluar
ALBtelecom and Eagle Mobile launched 4G/LTE services ALBtelecom and Eagle Mobile has launched 4G/LTE services on September 1. Tuesday was the deadline set by the Authority o
ALBtelecom & Eagle Mobile nisin shërbimet 4G/LTE ALBtelecom & Eagle Mobile, ka lançuar shërbimet 4G/LTE në datën 1 shtator. Dita e martë ishte afati i vendosur nga Autor
"Faster, More" by ALBtelecom and Eagle Mobile ALBtelecom and Eagle Mobile, the company with the widest range of telecommunications products and services in Albania, c
“Më Shpejt, Më Shumë” nga ALBtelecom dhe Eagle Mobile ALBtelecom dhe Eagle Mobile, kompania me gamën më të gjerë të produkteve dhe shërbimeve të telekomunikacionit në Shqipër
ALBtelecom Business Academy and Eagle Mobile graduates the 1st Class of professionals The largest telecommunication company in Albania, ALBtelecom and Eagle Mobile has also taken a significant step in the f
Akademia e Biznesit ALBtelecom dhe Eagle Mobile diplomon brezin e parë të profesionistëve Kompania më e madhe e telekomunikacionit në Shqipëri, ALBtelecom dhe Eagle Mobile, hedh një hap të rëndësishëm edhe ne f
Intervistë me Dr. Erkan TABAK, Drejtor i Përgjithshëm i ALBtelecom dhe Eagle Mobile ALBtelecom dhe Eagle Mobile do të nisin shumë shpejt disa aplikacione të shpejta të cilat punojnë me teknologjinë 4G. Në
Interview with Dr. Erkan TABAK, CEO of ALBtelecom and Eagle Mobile ALBtelecom and Eagle Mobile is going to launch very soon some fast applications which work with 4 G technology. Actually
Mr. Giuseppe Farina was presented as the new Board Chairman of ALBtelecom and Eagle Mobile Giuseppe Farina was presented as the new Chairman of Board of ALBtelecom and Eagle Mobile. This duty was previously hold
Eagle Mobile dhe VALA çmime të njëjta ALBtelecom dhe PTK kanë nënshkruar një Memorandum Mirëkuptimi me qëllim ofrimin e shërbimeve cilësore me çmime sa më të
ALBwifi, one more reason to be part of ALBtelecom & Eagle If you have an active Eagle Mobile number on your smartphone or tablet, you can benefit the superfast ALBwifi internet f
ALBwifi, një arsye më shumë për të qenë pjesë e ALBtelecom & Eagle Nëse keni një numër aktiv Eagle Mobile në aparatin tuaj celular smart apo tablet, ju mund të përfitoni internet super të
Albtelecom dhe Eagle Mobile gati për 4G ALBtelecom dhe Eagle Mobile po bëhet gati të ofrojnë shërbimet e teknologjisë së gjeneratës të katërt të telefonisë dhe
Albtelecom dhe Eagle Mobile me super oferta për festat e fundvitit Në këtë prag festash, ALBtelecom dhe Eagle Mobile vjen ndryshe për abonentët e tij, me një mori ofertash për të ndezur f
ALBtelecom dhe Eagle Mobile sjellin Internetin falas pranë banorëve të Shtëpisë së Fëmijës, Shkodër Kompania ALBtelecom dhe Eagle Mobile do të ofrojë një vit internet falas për laboratorin e Shtëpisë së Fëmijës në qyteti