999 rezultate për

dyqind

Keni pyetje për modelin e shëmtuar të flokëve të Zuckerberg? Zbulohet shkaku pse i mban ashtu Dje, themeluesi dhe CEO i Facebook, Mark Zuckerberg dëshmoi para komitetit të shërbimeve financiare të Shtëpisë së Përfa
Bashkia e Tiranës dëmshpërblen familjet e prekura nga fatkeqësitë Një nga vendimet pozitive të mbledhjes së këshillit Bashkiak, i cili do të mblidhet këtë të mërkurë, është dhënia e ndih