999 rezultate për

dynamic

Ushtria amerikane nxjerr armë të re revolucionare (FOTO LAJM) Amerika ka nxjerrë pamjet e armës më të re. Është gjenerali Dynamics Ordnance and Tactical Systems, i cili ka ndarë një
Qiellgërvishtësja e parë rrotulluese bëhet realitet në Dubai (FOTO & VIDEO) Rezidentët e një hoteli të ri në Dubai do të kenë mundësi të shohin lindjen dhe perëndimin e diellit në ndërtesën e parë
Pamje të Diellit që nuk i keni parë më parë (FOTO LAJM) Observatoriumi i NASA-s për ndjekjen e Dinamikave Diellore (Solar Dynamics Observatory-SDO), duek përdorur një filtër të
“W.E.L.D.E.R.”, loja më e pëlqyer për iPad Njerëzit të cilët kanë blerë një iPad mund të kenë instaluar Facebook, Twitter, iBooks apo ndonjë program tjetër që ata