999 rezultate për

drkk

Ministria e Kulturës: Nuk ka asnjë dëmtim në Kishën e Pllanës Pas disa informacioneve në media për dhunim dhe plaçkitje në Kishën e Pllanës, specialistë të DRKK-Shkodër kanë inspektu
Restaurohen muret e kalasë së Durrësit (FOTO-LAJM) Muret Rrethuese të Durrësit po i nënshtrohen një projekti restaurues, i cili po realizohet si një bashkëpunim i DRKK, Du
MK paraqet strategjinë për trashëgiminë kulturore Ministria e Kulturës paraqet strategjinë që kjo ministri ka hartuar për ruajtjen, mbrojtjen dhe kujdesin e perhershem te