Bien ndjeshëm rastet e reja, 20 viktima në 24 orët e fundit në Shqipëri
999 rezultate për

drasa

I bllokuan rrugën Ramës, shoqërohen në komisariat Dasho Aliko, Spartak Drasa Shoqërohen në Policinë e Gjirokastrës, Dasho Alikom kryetar i PD në këtë Rreth dhe Spartak Drasa sekretar i degës së PD