999 rezultate për

dornan

Gruaja e Greyt se ka parë akoma “Fifty Shades” Aktori Jamie Dornan njihet botërisht për rolin e tij Christian Grey në seritë e . Por ka ende një person që nuk e ka
Jamie Dornan heq dorë nga “50 Shades of Grey” Aktori Jamie Dornan do të jetë në serinë e tretë dhe të fundit të “Fifty Shades of Grey”. Por për të gjithë fansat e tij
Jamie Dornan nënshkruan kontratën për "Fifty Shades of Grey" Dikur mendonte se filmi "Fifty Shades of Grey" do ti shkatërronte karrierën e tij, por kjo gjë nuk ka ndodhur, madje sit