999 rezultate për

doktoraturĂ

Gratë apo burrat, kush ka më shumë doktoratura në Shqipëri? Femrat në Shqipëri janë më mirë të arsimuara sesa meshkujt. Këtë e konfirmon edhe studimi i realizuar nga Kombet e Bashk
290 doktoratura të kopjuara në Maqedoni Mbi 290 punime të doktoraturës në Maqedoni kanë rezultuar plagjiat, për shkak se një pjesë e madhe e këtyre punimeve jan
Rekord doktoraturash në Maqedoni Gjatë vitit të kaluar në Maqedoni u arrit një numër rekord i marrjes së doktoraturave. Nga viti 2012 këtë titull e fitua
Dallavere me doktoratura Disa kandidatë të cilët kanë zhvilluar konkursin për studimet e doktoraturës 2013-14 në Universitetin “Hasan Prishtina”
Maqedoni, 290 doktoratura plagjiaturë Mbi 290 punime të doktoraturës në Maqedoni kanë rezultuar si plagjiate, për shkak se një pjesë e madhe e këtyre punimeve
Doktoratura, 113 kandiate ne Universitetin e Prishtinës Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” kane nisur studimet e doktoratës 113 kandidat në katër fakultete. Studim
Doktoratura, 1305 kuota për vitin akademik 2012-2013 Këshilli i Ministrave miratoi sot kuotat e pranimit dhe tarifat e shkollimit për programet e studimit të ciklit të tretë
Kritere të reja, doktoratura pas masterit shkencorë Personat të cilët duan të ndjekin studimet e doktoraturës duhet të kenë mbaruar një master shkencor dhe jo mastera të tj
Doktoratura, ja rregullat e reja Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka ndryshuar procedurat e pranimit të personave, të cilët dëshirojnë të vazhdojnë studi
AK në protestë: Teserat e PD-së më të vlefshme se doktoraturat Aleanca Kuqezi ka zhvilluar ditën e hënë një proteste përpara Ministrisë së Bujqësisë ku 10 akademikë të njohur, në shen
Kontroll rigoroz për doktoraturat Kryeministri Sali Berisha ka kërkuar sot një kontroll rigoroz ndaj personave të cilët mbarojnë doktoraturën duke kërkuar
As doktoratura nuk mjafton për t'u punësuar Në Maqedoni po shënon rritje edhe numri i të papunëve me arsimim të lartë, bëjnë të ditur statistikat e Agjencisë për Pu