999 rezultate për

ditĂve

Ambasadori britanik i dashuruar pas traditave shqiptare, cili është ushqimi i preferuar Ambasadori britanik, Nicholas Abbott mund të lexojë dhe të dëgjojë televizion në gjuhën shqipe, edhe pse ende nuk ndihet
Martohet boksieri shqiptar që tmerron serbët Ashtu si e do zakoni edhe e ka organizuar dasmën në qytetin e Deçanit. Është fjala për boksierin Petrit Mazrekaj, që bok
Origjina e tre traditave më popullore për Krishlindje Fryma e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri ndihet kudo tashmë. Te gjithë kanë vendosur pemët, kanë zbukuruar shtëpitë me
Çudia çeçene/ Krijohet polici speciale për respektimin e traditave në dasma Ministria e Kulturës në rajonin rus të Çeçenisë, ka urdhëruar krijimin një njësise speciale politike për t’u siguruar