999 rezultate për

disiplinimin

Përdorte pistoletë elektrike për disiplinimin e fëmijëve të tij, arrestohet 45 vjeçari Një japonez 45 vjeçar mësohet të jetë arrestuar nga policia, i akuzuar pëe përdorim të pistoletës elektrike ndaj fëmijëv
Rrahën dhe kërcënuan me thikë nusen e djalit, burg për vjehrrit Një çift indian fluturoi 13 mijë kilometra, për të ndihmuar në disiplinimin, apo e thënë më thjesht, rrahjen e nuses së
Shoqata e Industrialistëve ushqimor mbështet aksionin për disiplinimin e tregtimit të mishit Shoqata e Industrialistëve ushqimor mbështet aksionin për disiplinimin e tregtimit të mishit, iniciuar nga Ministri i Bu
Panariti në Lezhë: Ndërhyrje komplekse për disiplinimin e ujërave Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Z.Edmond Panariti ka vizituar dje Qarkun e Lezhës p