999 rezultate për

dioksidi

Në mes të tymit dhe karbonit, si po i rrezikohet jeta foshnjeve në Tiranë Nëse do të marrim parasysh, studimin e fundit që është zhvilluar nga Nombeo, portali më i madh në botë për cilësinë e j
Pasojat e rënda të ngrohjes globale I nxehti i skajshëm që ka pushtuar edhe zonat veriore, apo temperaturat e larta që kanë kapur rekordet historike në disa
Ka një arsye pse dera e dhomës duhet të qëndrojë e hapur Dera e mbyllur e dhomës së gjumit krijon një ndjenjë ngrohtësie, sidomos muajve të ftohtë të dimrit, dhe për shumë njerë
Vdekja e 2 dasmorëve nga dioksidi i karbonit i çliruar nga gjeneratori Vdekja e dy dasmorëve në fshatin Dukagjin ka ardhur nga helmimi me dioksid karboni çliruar nga një gjenerator, i cili nd