999 rezultate për

detergjentet

E frikshme: Detergjentët e rrobave dëmtojnë shikimin Sipas një artikulli të publikuar në gjigantin mediatik amerikan CNN, detergjentet të cilat i përdorim për të larë rrobat
E krahasuan me detergjentët, këngëtarja shqiptare ironizon rrjetin Bebe Rexha ka qenë viktima e rradhës në internet. Dikush e ka krahasuar Beben me detergjentët dhe kaq mjaftoi që të
Kujdes! Studimi i këtij viti thotë se detergjentët janë po aq të dëmshëm sa duhani Përdorimi i rregullt i detergjenteve të pastrimit ka një ndikim në shëndetin e mushkërive të krahasueshme me pirjen e nj
Sapunët apo detergjentët e lëngshëm? Cilët janë më agresivë me lëkurën? Prej shumë vitesh sapunet klasike janë zëvendësuar nga ato të lëngshme, të cilat konsiderohen nga dermatologët më pak ag
Alarmi për detegjentët: Dëmton sytë dhe ju rrezikon jetën Sipas një artikulli të publikuar në gjigantin mediatik amerikan CNN, detergjentët të cilat i përdorim për të larë rrobat
Detergjentët e pastrimit rrezikojnë shëndetin Ekspertët rekomandojë të mos përdoren produktet sprai për pastrimin e shtëpisë suaj. Ata mund të sjellin çrregullime të