999 rezultate për

derĂn

Rrëqethëse: Si vuajta 27 vite në burgjet e Enverit, torturat barbare në Hetuesinë e Tiranës Kjo eshte historia e panjohur e Parid Deranit me origjinë nga fshati Shkjez i rrethit të Shkodrës dhe me banim në Gel