999 rezultate për

demografike

Cilat janë arsyet e rënies së lindshmërisë në Kosovë Kosova po përballet me rënie të popullsisë, sidomos viteve të fundit. Kjo vërtetohet si nga Agjencia e Statistikave të K
Nikoski: Ahmeti e sqaroi se maqedonasit do jenë pakicë në Maqedoni Ish-diplomati Risto Nikoski në një shkrim sqaron dy fenomene që kanë të bëjnë me politikat demografike në Republikën e M
Aleanca për Shqiptarët, Kushtetuta e Re dhe ndryshimet në Preambullë në qendër të takimit Me pjesëmarrje të dy kryetarëve Ziadin Sela dhe Vesel Memedi, në selinë e Lëvizjes për Reforma-PDSH në Tetovë, kanë vazh
Maqedonia me shumicë myslimane në vitin 2050 Myslimanët do të jenë shumicë në Maqedoni në vitin 2050. Kjo sipas Institutit amerikan Piv, transmeton zhurnal.mk. Si
Tirana nuk mund të bëhet një gropë thithëse demografike ku të mbytemi të gjithë Deri sa banorë mund të mbajë Tirana? Në një mbledhje para nja dy vjetësh të Kë
Beogradi ka keqperdorur te dhenat demografike Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës ka akuzuar autoritetet serbe për keqpërdorim të të dh