999 rezultate për

demografia

Promovohet libri "Demografia e Kosovës" i Hivzi Islamit, akademikët e vlerësojnë si vepër kolosale Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës (ASHAK) ka promovuar sot librin “Demografia e Kosovës”, nga autori Hivzi Isl
Tivari shqiptar para 100 vitesh Fotografia që po shihni është e Tivarit, përpara një shekulli, më 1904. Në këtë kohë qyteti popullohej nga një shumi
Demografia e Viseve Shqiptare në Greqinë e Veriut (FOTO-LAJM) Doli në qarkullim këto ditë libri “Demografia e Viseve Shqiptare në Greqinë e Veriut” (Maqedoninë greke dhe Trakia greke