999 rezultate për

deficitare

Ja vendet që mund të punohet me pasaportë maqedonase Lajmi i mirë për qytetarët e Maqedonisë është se ata pa pasaportë bullgare mund të punojnë në Norvegji, Suedi dhe Gjerma
224 ‘yjet’ më të paguar në Qeveri Qeveria e Kosovës po tregohet bujare me punonjësit e vet. 224 prej tyre vlerësohen si kuadro shumë të nevojshëm dhe të c
TOPI: Vëmendja e qeverisë ndaj buqësisë është deficitare. Fryma e Re Demokratike në kuadër të paraqitjes dhe debatit mbi programin e saj politik, diskutoi sot me grupet e interes
Makraduli premton bursa për zanatet defiçitare Kandidati i LSDM-së për Shkupin, Jani Makraduli zhvilloi ditën e sotme një takim me zanatçinjtë e Çarshisë së Vjetër. Kë
Studentët të drejtohen te profesionet deficitare Universitetet shtetërore, por edhe ato private, së shpejti mund të rishikojnë drejtimet dhe programet studimore. Mini