Para në këmbim të notës kaluese, pranga tre sekserëve në Elbasan
999 rezultate për

dĂnon

Hakerohen faqet zyrtare të ministrive, “Redanons_Al”: Mesazh politik me 13 pika Mëngjesin e sotëm, faqet kryesore online të disa ministrive në Shqipëri janë hakuar. Faqet e hakuara janë ajo e Ministri
Lee Seung-Woo, "Messi i Ri" që futi në sherr Barçën dhe FIFA-n (VIDEO) Pas dënimit nga ana FIFA për të mos nënshkruar me asnjë futbollist në 14-muajt e ardhshëm të gjithë pyesin se çfarë ka
Hakerat sulm Kryeministrisë E-maili i Kryeministrisë, i vënë në dispozicion të qytetarëve, për të shprehur shqetësimet apo sugjerimet e tyre hakeroh