999 rezultate për

dĂmet

Vdekja e Astritit / Miratohet në Strasburg amendameti për hetim të pavarur (DOKUMENT) Gjatë mbledhjes së II-të të Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asocim BE-Kosovë, në selinë e Parlamentit Europian në
LSI propozon shtimin e nje amendameti ne pr/ligjin e imunitetit: Qe te mos jete antikushtetues LSI mbeshtet cdo iniciative te qeverise dhe parlamentit per luften ndaj korrupsionin, por vetem nese keto iniciativa mbe