999 rezultate për

chizov

"Të thuash se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë gati për BE është ekzagjerim i madh" I dërguari i gjatë rus në Bashkimin Evropian Vladimir Chizov tha në një intervistë për Financial Times se të thuash që e
Rusia e mërzitur që Maqedonia po bëhet anëtare e NATO-s Ambasadori rus në Bashkimin Evropian (BE), Vladimir Chizov, ka porositur se Rusia mbështet zgjidhjen e çështjes së emrit