999 rezultate për

buzĂt

Veliaj: Gjoba dhe sistem pikëzimi për autobuzat në Tiranë Operatorët e transportit publik në Tiranë do t’i nënshtrohen sistemit të pikëzimit si mënyrë kontrolli për respektimin o
Ja përse autobuzat e shkollës janë gjithmonë në ngjyrë të verdhë Mendimi i parë që na shkon në mëndje kur shohim një autobus ngjyrë të verdh, është se ai është një autobus shkolle.