999 rezultate për

burimore

Mjekët: Ruajini dhëmbët e fëmijëve tuaj! A ju kujtohet kur hoqët dhëmbin e parë? Për disa prej nesh, ishte e frikshme dhe e dhimbshme, ndërsa të tjerët morën një
Operacioni i syrit me qeliza burimore tregon sukses Kirurgët në Londër kanë realizuar me sukses një operacion me qeliza burimore të embrioneve, si pjesë e një studimi që ka
Shkenca shkel etikën, po bëhet delja me pjesë njeriu Një ekip shkencëtarësh ka rritur embrione brenda një deleje që përmban qeliza burimore njerëzore, duke shkuar një hap më
Tani xhel për shërimin e plagëve Tani plegët e marra mund të shërohen përmes një xheli, kjo falë zbulimit të shkencëtrëve nga qyeteti i Siberisë, Taimen.
Lushnje, nis festivali i Valles Burimore Në qytetin e Lushnjës ka nisur edicioni i 6-të i Festivalit Folklorik Tipologjik Nderkombetar i Valles Burimore i organi