999 rezultate për

bounedjah

Messi apo Ronaldo? Jo, golashënuesi i 2018-s është një algjerian Ronaldo dhe Messi shënojnë gola thuajse çdo javë dhe në fund të vitit duket se askush nuk bën më mirë se ata të dy. Por
Futbollisti që shënoi më shumë gola se Messi e Ronaldo gjatë vitit 2018 Që nga viti 2008, emri i gdhendur në Këpucën e Artë të Evropës ka qenë ose Messi ose Ronaldo. Por ashtu siç përfundoi do