999 rezultate për

bastardimi

"Bastardimi", Valdrin Sahiti do ta zhdukte këtë trend që e shohim çdo ditë Valdrin Sahiti është një ndër stilistët më të talentuar të trojeve shqiptare. Suksesi i tij i ka kaluar kufijtë dhe pers
Bastardimi i shqipes nuk ka të ndalur Tabelat e reja të vëna në Carshinë e Vjetër të Shkupit, sërish e kanë bastraduar gjuhën shqpe dhe se për këto mbishkrime