999 rezultate për

bakteresh

Nuk duam ta besojmë, por në trupin tonë jetojnë mijëra baktere Në trupin e njeriut jetojnë rreth 5 mijë lloje bakteresh. Mikrobiologët shprehen janë zbuluar aktualisht rreth 70 përqin
Duhen shmangur urgjentisht, këto veprime e bëjnë shtëpinë tuaj një fole bakteresh 1. Nuk keni një plan-rutinë pastrimi Filloni dhe mendoni për një mënyrë strategjike të të pastruarit të shtëpisë në m
Kjo pjesë e trupit është minierë bakteresh Mund të duket ngjethëse, por vrima e barkut është një ndër zonat më të pasura me baktere në trup. Madje, shkencëtarë